Minőségi csirke termékek!
Kockás fokhagymás felvágott

Kockás fokhagymás felvágott

Kock_Fokh_felv

Termékleírás:Alak: egyenletesen hengeres alakú, két végén elkeskenyedő. A kötésvég mérete legfeljebb 1 cm.Burkolat: a burkolat ép, sima, tiszta, a végeknél 10 mm-nél nagyobb lég-, folyadék- vagy zsírzsák nincs.Állomány, szerkezet, metszéslap: a rúd állománya rugalmas, a metszéslap mozaikos. A homogén húspépbe, kb.8 mm szemcseméretű gyártási szalonna mozaik látható. Nem tartalmaz 3 mm-nél nagyobb ín és kötőszöveti hártyadarabot. A termék jól összeálló, jól szeletelhető.Szín, íz, illat: a metszéslapon halvány rózsaszín húspépbe ágyazott fehér színű szalonnamozaikok láthatók.A töltelék egyenletesen elkevert, jól átfőtt. A főtt hús, szalonna íze mellett a fokhagyma íz és a bors íz érezhető, de idegen és mellékíz nem érezhető.
Kellemesen, enyhén sós ízű. A főtt hús, szalonna a fokhagyma és a bors illata érezhető, idegen szagok nem érezhetők.
Allergén státusz: Nyomokban szóját és tejszármazékot tartalmazhat!
Mennyiségi jellemzők: 2000g,1000g,400g
Összetevők: csontokról mechanikussan lefejtett hús, ipari szalonna, víz, baromfi bőr ,étkezési só, fűszerek, emulgeálószer (E450),antioxidánsok (E316,E330), dextróz, fűszerkivonatok, tartósítószer (E250),sűrítőanyagok(E466, E407 a), stabilizátor( E331).

Minőségmegőrzési idő: Gyártástól számítva bontatlan csomagolásban 30 nap.
Tárolás: 0 – +5 oC
Felhasználási javaslat: az előírt hőmérsékleten tárolva, felbontás után 24 órán belül javasolt elfogyasztani!

Cikkszám: BS50109. Kategória: . Címkék: , .

Minőségellenőrzés: ISO 9001-2008 minőségbiztosítási rendszer, IFS élelmiszer biztonsági rendszer, HACCP ellenőrzési rendszer