Minőségi csirke termékek!

Munkafolyamatok

Meglátogattuk a boldog csirkéket

A húsipari termékgyártás sikere számtalan dolgon múlik, de néhány tényező aránytalanul nagy mértékben befolyásolja az előállított termék minőségét. A siker egyik alapvető tényezője a feldolgozásra kerülő állatok húsának milyensége. A Her-Csi-Hús Kft boldog csirke termékvonalának fő erénye, hogy a tenyésztést és a feldolgozást is áthatják az állatjóléti intézkedések. Az ipari tenyésztésű csirkékkel szemben a boldog csirkék hosszabb ideig nevelődnek, lényegesen nagyobb élettér áll a rendelkezésükre. A 100%-ban növényi takarmány, amely kukoricában és gabonafélékben gazdag lehetővé teszi a minőségibb csirkehús kialakulását. A természetes fény és az állatbarát környezet rásegít a tenyésztési projektünk eredményeire.
A boldog csirkék tényleg játszanak, serényen kapirgálnak és bele-bele csípnek a felakasztott kukoricacsövekbe. Akinek van kedve és elegendő ideje, saját maga is meggyőződhet róla.

Így készül a késztermék

Az élelmiszerbiztonsági követelményeknek eleget teszünk. A szabványokat és a hatósági előírásokat szigorúan betartjuk. Az előbbieknél is jobban törekszünk a minél tökéletesebb érzékszervi tulajdonságok (külső megjelenés, szín, íz, szag és állomány) elérésére. Számunkra rendkívül fontosak a minőségi jellemzők, mert döntően befolyásolják a fogyasztók, mint szubjektív vásárlók értékítéletét. Minden termékünknél, de leginkább a késztermékek esetében úgy rendeztük be a gyártó egységet és úgy is működtetjük azt, hogy a fentiekben elméletileg leírtaknak a napi gyakorlatban is maradéktalanul megfeleljen.