Minőségi csirke termékek!

TUDJA-E A HERCSIRŐL?

 

A Her-Csi-Hús Kft egy 100%-ban magyar tulajdonban álló gazdasági társaság.

A cég tulajdonosai ráadásul itt laknak Önök között a kistérségben, Hernádon, Újhartyánon, Dabason, Örkényen, Inárcson, Ócsán és Bugyin. A cégnek több száz munkavállalója van. A dolgozóink jellemzően a kistérségben laknak, de van százhalombattai és abonyi lakóhelyű munkavállalónk is. Folyamatosan bővítjük és fiatalítjuk a humán erőforrásainkat.

 

A vállalatunk tagja a Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesületnek, így fokozottan érdekelt a kistérség gazdasági együttműködésében. A térség önkormányzataival, civil szervezeteivel és for-profit szereplőivel együttműködve azon is munkálkodik, hogy az egyesület működési területén élő lakosság étel – és életminősége javuljon. Az utóbbi hónapokban komoly erőfeszítéseket tettünk azért, hogy a kistérség közel 60.000 lakója jobban megismerje a tevékenységünket és a termékeinket.

Magyar tulajdonosokkal rendelkező, magyar vállalatként 2012-ben elnyertük a Magyar Termék Nagydíjat, Bocsi friss előhűtött csirke termékünkkel. A Bo-Csi név a boldog csirke prémium terméket takarja. A hús konzisztenciája az ipari csirkével szemben jóval jobb, kevesebb vizet enged a főzés során, az eredeti 35-40 nap helyett 45- 49 napos nevelési idő után kezdjük őket levágni. Az ipari csirkenevelésnek megvannak a standardjai, ezek közül jelen pillanatban a legfontosabb, hogy négyzetméterenként 18 darab csirkét lehet letenni, mi ezzel szemben 15 db-ot helyezünk el négyzetméterenként. Kukoricával és búzával gazdag takarmányt etetünk velük, adalékanyagoktól mentes tápot kapnak az állatok. Ablakokat alakítottunk ki és természetes fényt engedünk be az istállókba, és kakasülőt, szalmabálákat, friss kukoricát, egyéb növényi zöldeket teszünk be, hogy csipegetni tudjanak, ezzel pedig a kinti környezetet másoljuk. (forrás: leadercontact.com)

Több tucat féle terméket gyártunk. Ipari csirketermékeink között megtalálhatók a friss tálcás, a friss ömlesztett, a friss pácolt és a fagyasztott gyártmány is. Színesítik termékeink körét a bocsi prémium csirketermékek és a húskészítmények is.

Főbb tevékenységi köreink voltak az elmúlt évek során: baromfifeldolgozás, takarmány értékesítés, göngyöleg értékesítés, ingatlan és ingó bérbeadás valamint a naposcsibe értékesítés. Jegyzett tőkénk jelenleg csak 100 millió Ft, viszont az árbevételünk már több éve meghaladja a 10 milliárd forintot. Az általunk feldolgozott vágócsirke darabszáma évente 11 millió felett van. A vágási napokon több tízezer baromfit vágunk le. Külföldre is szállítunk, volt olyan évünk, amikor az uniós árbevételünk alig maradt el a 2 milliárd forinttól.

 

Facebook oldalaink: Her-Csi-Hús Kft, Boldog Csirke, Hercsi Hús

Ön és a Családja gondoljanak ránk jó szívvel, amikor a gyorséttermekben a mi baromfitermékeinket fogyasztják! Kérjük, hogy a hipermarketekben történő vásárlásaik során is keressék a hűtőpultokban a mi termékeinket!