Minőségi csirke termékek!

Események

Hernád Községet győzelemhez segítettük a Kárikittyom Fesztiválon 2014 szeptemberében

A dabasi kistérség települései évről–évre megrendezik a Kárikittyom Gasztronómiai Fesztivált, amely lényegében a települések közötti főzőverseny némi kulturális keretbe foglalva. 2014 őszén Újhartyán Város volt a házigazdája e vidám eseménynek. Vállalatunk biztosította a boldog csirke alapanyagot a hernádi versenyzők főzéséhez. Az ügyes szakácsok, a jó receptek és a kiváló alapanyag együttesen elhozta a sikert. A hernádiak nyerték a trófeával járó első helyet és a jövő évi rendezési jogot is.

Köszönjük a Főzőcsapat Tagjainak, hogy egyszerre öregbítették Hernád és a Hercsi jó hírnevét.

Hercsi Nőnap 2015 márciusában

Egyedi gyártású díszgyertyával és az alkalomhoz illő színes tésztacsomaggal kedveskedtek a vállalatunk férfi kollégái a nálunk dolgozó hölgyeknek. A több száz ajándékot egyenként, személyre szólóan adtuk át a nemzetközi nőnap alkalmából. A gyertyák levendula illattal töltötték meg az otthonokat, a tésztát pedig olasz recept szerint készítette magyar cég.  Nem felejtettük el a kismamákat sem, ők is kaptak nőnapi ajándékot.

A 23-ik Falunapon, Hernádon!
A cég vezetősége a meghirdetett főzőversenyt házi zsűrijével díjaztatta oly módon, hogy a csapatokat is bevonta az ételek zsűrizésébe. “Bocsi csirke a tortán”. Jó hangulatban bírálták a csapattagok egymás főztjét, melyek Bocsi csirkéből készültek. A díjakat Oláh István ügyvezető úr adta át a cég nevében.

I. helyezett a késztermékesek csapata lett. Erősné Henrietta, Mészáros István vezetésével. Nyereményük: Ajándékcsomag a cég termékeiből, illetve Oláh István ügyvezető úr személyesen látja vendégül főztjével a nyerteseket.

II. helyezett: Függesztők csapata – Gyebnár Magdolna tüzes-tejfölös csirkéje lett.Díj: Ajándékcsomag a cég termékeiből

III. helyezett a TMK csapata Jarábik Ferenc vezetésével…
Tejszínes-gombás csirke Díj: Ajándékcsomag a cég termékeiből

A cég vezetősége gratulál, és köszöni a csapatoknak a részvételt.
Mottó: Jövőre veletek ugyanitt!!

Her-Csi-Hús Kft. vezetősége.