Minőségi csirke termékek!

Cégfilozófia

Kezdetben

A Her-Csi-Hús Kft. 1992-ben, a rendszerváltást követően alapítottuk. A vállalat eredetileg, mint a Hernádi Március 15. Mezőgazdasági Termelőszövetkezetként működött és sorsa bizonytalanná vált. Végül a reorganizációs hitellel segített privatizációs program keretében az üzem addigi dolgozói összefogtak. Nem akarták veszni hagyni a több évtizedes tapasztalatot és az összeszokott munkatársak által teremtett kiszámítható, gyors és minőségi termelés körülményeit. A Her-Csi-Hús Kft. két család (Dupsi és Oláh család) többségi tulajdonába került , akik elkötelezték magukat a hazai Baromfiipar fejlesztésére és a fokozatosan előtérbe kerülő fogyasztói igények kielégítésére egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy a Her-Csi-Hús Kft. ma is teljes egészében magyar tulajdonban van és kizárólag magyar beszállítókkal dolgozik.

Az immár saját lábon álló üzem tulajdonosai felismerték, hogy az új politikai és gazdasági környezet azokat a vállalkozásokat részesíti előnyben hosszútávon, amik képesek alkalmazkodni a legmagasabb nemzetközi ipari normákhoz, lépést tudnak tartani a Baromfiipar fejlődésével. Ráadásul vásárlóink, partnereink ismeretanyaga most is napról-napra nő fogyasztási cikkeiket illetően, hiszen egyre kíváncsibbak vagyunk a termékeink eredetét, az előállítás technológiáját illetően, és egyre szélesebb körben férünk hozzá információhoz. Mi is tudatosan keressük a legjobb minőségű ételeket, hogy csak a legjobb minőségű hús kerülhessen a család asztalára.

Jelenünk

Az élelmiszerbiztonság a termékminőség, és a környezetvédelem technológiáinak fejlesztése kapott súlyozott szerepet cégünk működésében. Ezt a három központi irányelvet tekintjük termékeink minősége és vállalatunk fenntartható fejlődésének zálogául. Az elmúlt két évtizedben megfeleltünk az SGS Hungária által tanúsított ISO9001:2008 és az IFS minőségbiztosítási rendszerek elvárásainak, melyek hitelesítik, hogy termékeink a legmagasabb ipari szabványok tükrében is helyt állnak. Ezek a szabványok az egész világon elterjedt iránymutatást adnak a vevői elégedettség növelése, illetve a beszállítói kapcsolatok erősítése érdekében.

A cégünket már a kezdetektől az intenzív technólógiai fejesztések jelesztések jellemezték. A 2010-es év egyik fejlesztési programjának köszönhetően lecseréltük a mellfiléző gépeinket a csúcstechnológiát képviselő Stork gyártmányú mellfiléző rendszerre, aminek segítségével az üzem termelési hatékonysága  és termékek minősége jelentősen  javult.